tiistai 7. tammikuuta 2014

Kanafileet ja bataattiranskalaiset

Nälkäiselle avoeliölle päivän ateria :)

KANANFILEET UUNISSA
Kananfileitä sen mukaan paljonko on syöjiä (meillä oli kilon paketti maustamattomia)
1tlk ruokakermaa
2rkl savuporo tuorejuustoa
Mausteet (soijaa, paprikaa, pippuria, kanamaustetta ja currya)

Nostele kanat uunivuokaan. Kaada ruokakerma kulhoon ja sekoita siihen tuorejuusto ja mausteet. Kaada koko seos tasaisesti vuokaan kanojen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti.

BATAATTIRANSKALAISET
1 iso bataatti (taas, paljonko on syöjiä)
2-3rkl ruokaöljyä
Mausteita (suola, pippuri, paprika, grillimauste)

Pilko bataatti kutakuinkin pikkurillin paksuisiksi tikuiksi ja heitä isohkoon kulhoon. Kaada päälle öljyä, pyöräytä ympäri muutaman kerran. Ripsuttele mausteet tasaisesti bataattitikkuja pyöritellen. Levitä uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa 20-30min niin että saavat hieman väriä ja pehmenevät.
Ateriaan kaveriksi vielä salaattia ja kyllä maistuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neuvoja, kysyttävää tai mielipiteitä? Heitä rohkeasti viestillä! :)